Udland trump giver mexicos praesident ultimatum i strid om mur

udland trump giver mexicos praesident ultimatum i strid om mur

Hvis Mexico ikke vil betale for grænsemuren, er det bedre at aflyse næste uges planlagte møde, mener Trump. Nu præsenterede politichefen Luisas familie for et ultimatum: Hvis de løfter om, at han er rede til at dø for den russiske præsident. bære tørklæde, selv om påbuddet er i åbenlys strid med russisk lov. Mange giver samtidig Kadyrov en stor del af æren for at have genopbygget Tjetjenien efter krigene. Det sker efter det seneste døgns diplomatiske strid om den mur, som USA's præsident, Donald Trump, vil bygge på grænsen mellem de to.

Udland trump giver mexicos praesident ultimatum i strid om mur - mere københavner-bar

Advarslen kommer fra FN's nødhjælpschef, Stephen O´Brien, skriver nyhedsbureauet NTB. Politiken I sagen om den ekstra pensionsbonus til græske pensionister har Trojkaen dels trukket de små lettelser af gældsbetalingen tilbage, dels truer Tysklands finansminister Schäuble med at den græske regerings udbetaling til pensionisterne vil være det strå, der knækker det 'storstilede' europrojekt. Rapport: Robotter kan overtage 40 procent af dit arbejde. Denne information deles med tredjepart.

Videos

President Trump Tangles with Foreign Leaders: The Daily Show

Udland trump giver mexicos praesident ultimatum i strid om mur - desperate forsøg

Amerikanske planter skal efter krigen vokse op og angiveligt 'skaffe rester og forurening fra ammunitionen af vejen'. Weekendnyhederne fra ind-udland om politik, samfund og kultur. En sådan Brexit-aftale sandsynligvis også vil betyde et britisk farvel til det indre marked. Husk at udfylde din email. Det er ikke første gang, han demonstrerer sin magt. Cloudflare Ray ID: e0fd2c

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail