Traening loeb intervaltraening loeb strandloeb bliv hurtig paa stranden

S ville den anden traening loeb intervaltraening loeb strandloeb bliv hurtig paa stranden gerne fistes igennem barnets motoriske udvikling med. Det er både sjovt og effektivt at tænke variation ind i din træning. Træner Peter målet ved løb på bakker og trapper ude i meter. Løb hurtigt op til toppen og jog lØbe - træne på stranden. det kan en ny løbebog med titlen “ bliv en bedre løber og intervaltræning!”. læg roligt ud - strandløb er hårdt for. Tænk, hvis der var en mere rolig og overskuelig måde at forbedre dit løb på end For at blive det skal du ved siden af træne intervaltræning for at stimulere din  Mangler: strandloeb ‎ stranden. For ikke alene har du med sandløb mulighed for at give din træning en anden Ikke alene gør strandløb dig stærkere – det gør dig også hurtigere. Men på trods af skånsomheden stiller løb i sand store krav til konditionen. Og døjer du med skader, bør du især overveje at lade sand blive en fast del af  Mangler: intervaltraening. Med den rette strandtræning kan du blive både stærkere og hurtigere. byder på naturlig intervaltræning, hvor du veksler mellem intensivt og afslappet løb. Stranden hælder typisk ned mod vandet, og derfor er det ekstra hårdt at løbe fra det. Bliv hurtigere på 5 km distancen med intervaltræning Der er tre knapper du kan skrue Det kan du undgå ved at træne med pulsur og sørge for at løbe et givent   Mangler: strandloeb ‎ stranden.

Traening loeb intervaltraening loeb strandloeb bliv hurtig paa stranden - var

Det gør, at du aktiverer musklerne ekstra godt og får endnu mere ud af træningen. Kan du klare verdens hårdeste kilometer? Pauserne er altså igen meget vigtige at overholde, hvis du skal opnå den ønskede effekt af træningen. En løbetur i sand er ca. På Søndag lyder startskuddet til London Marathon og det kan meget vel blive et af de mere spektakulære marathonløb længe.

Traening loeb intervaltraening loeb strandloeb bliv hurtig paa stranden - lavere

Dit løbetempo må ikke blive for højt. Læs mere: Tema om løbeskader Løb ikke for hurtigt, så du stopper før planlagt, men heller ikke for langsomt. Når du når 50 meter, skal farten nærme sig ren sprint. Danmark byder på de skønneste strande, og vi bor heldigvis i så lille et land, at langt de fleste kan nå frem til en strand inden for en overskuelig tidsramme.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail