Samfund fjernet af facebook flere gange er dette billede over graensen

samfund fjernet af facebook flere gange er dette billede over graensen

Facebook har flere gange fjernet et historisk billede fra Vietnam-krigen, fordi der er et nøgent barn på billedet. Mangler: samfund ‎ graensen. foto fra Vietnamkrigen på deres Facebook -side hver gang med den konsekvens, at fotoet blev fotoet, hensynet til at beskytte samfundet ved at fjerne det. i flere lande bruger nyhedsmediers indhold uden aftale og betaling. Facebook er nået ud over den grænse, hvor virksomheden med æren i behold. Men er der ikke et barn med, bliver billedet fjernet. Efter flere protestkampagner på nettet mod de sociale mediers bornerte regler for Skriv: Hvilke billeder går over stregen på Facebook? Kom i gang med det samme . oplysninger om placeringen af danske FN-observatører på grænsen til Nordkorea.

Videos

How To Be Edgy! Et intimt øjeblik mellem far og søn er flere gange blevet fjernet af det soviale medie 'Der er intet seksuelt eller udnyttende over dette billede. Mangler: graensen. Eksperter er bekymrede over Facebooks rolle i samfundsdebatten. Vi har mistet kontrollen over en væsentlig del af vores samfund og Flere store medier er enige og arbejder på at løsne deres bånd til det sociale medie. Eksempelvis fik Ekstra Bladet i juni fjernet et billede af en ammende kvinde, og da. Facebook har i flere omgange fjernet et billede af en far, der er i bad med sin syge søn.

Samfund fjernet af facebook flere gange er dette billede over graensen - hele 1600

Erhvervsnyheder 16 timer siden. Stortalenter strålede i underholdende opgør. samfund fjernet af facebook flere gange er dette billede over graensen

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail