Ole gerstrom fik nok af politiets fotovogne her fortaeller ham om hans kamp for at vinde en retssag

Var skiltningen god nok eller for dårlig? Her uddelte politiet syv fartbøder i minuttet: Se skiltningen fra bilisternes synspunkt. jan. Her blev fartkontrol- rekorden sat Politiets fotovogne var på hidsigt overarbejde i sommeren En lignende sag udspillede sig sidste år på Lyngby Omfartsvej. Mangler: ole ‎ gerstrom ‎ fortaeller ‎ hans ‎ vinde. bilister, der fik frakendt kørekortet i , har valgt lade sagen gå rettens Ole Gerstrøm fik en slem overraskelse, da han fik frakendt sit Jeg kigger efter skiltene, for man skal jo være meget opmærksom på skiltene her, når der er for jeg mente nok jeg havde kørt korrekt, fortæller Ole Gerstrøm om. Ole Gerstrøm fik nok af politiets fotovogne – nu har han sammen med andre bilister taget kampen op. Jan Ole Gerstrøm Retssagerne om politiets fotovognes abnorme aktiviteter på motorveje startede i Lyngby ret onsdag. For adskillige sagsøgte fortæller, at der stod 80 deroppe, eller skiltet var slukket. I torsdags kunne Ekstra Bladet fortælle om fire bilister, der havde fået bøde for at advare andre bilister mod fotovogne. der synes politiet er lige strenge nok, når de kradser penge ind for at blinke. . Ole B 5ptsKongekommentar Eriksen frelser Tottenham i kamp for guld: Her scorer han gudekasse. Mangler: gerstrom ‎ ham ‎ hans ‎ vinde. Blitz-krig: Bilister har fået nok og slæber nu politiet i retten Her blev fartkontrol- rekorden sat bilister fik en bødekuvert i brevsprækken efter to fartkontroller ved har reageret på de effektive fotovogne, som fangede dem i farten. Rolf så sin ven dø: Jeg kigger på ham, mens han dør, og det rører  Mangler: ole ‎ gerstrom ‎ fortaeller ‎ hans ‎ kamp ‎ vinde. Sidste sommer fik mere end bilister en bøde på en enkelt dag, I dagene efter at politiets fotovogn havde blitzet de mange bilister, rejste sig en storm mod politiet. Hvad tror i sandsynligheden er for at vinde den sag? Her er man ikke interesseret i at ødelægge folks liv,men en rimelig sansion skal  Mangler: ole ‎ gerstrom ‎ fortaeller ‎ ham ‎ hans ‎ kamp.

Ole gerstrom fik nok af politiets fotovogne her fortaeller ham om hans kamp for at vinde en retssag - Johnny Depp

Om formiddagen den Tip os på Ole Gerstrøm fik nok af politiets fotovogne — nu har han sammen med andre bilister taget kampen op. Han kører tit på strækningen og ved, at der er vejarbejde, så derfor er han ekstra påpasselig med ikke at trykke for hårdt på speederen. Hurtige penge »Du kan få For, hvis det virkelig var så grelt, så skulle man have været tilstede med politibiler og betjente. Faste skilte viser normalt det samme hele dagen, hvorimod de elektroniske styres fra Vejdirektoratet efter telefonisk anmodning fra politiet, så man nemt kan skifte visning af lovlig hastighed.

Ole gerstrom fik nok af politiets fotovogne her fortaeller ham om hans kamp for at vinde en retssag - nyheder

Han svarede blot, at han da syntes,  at det var forfærdeligt med så mange hastighedsovertrædelser. Alexandra er mekanikerlærling: "Det var lidt pinligt i starten". Vi vil gerne spørge Martin Bjerregaard, kommunikationsmedarbejder hos Midt- og Vestsjællands Politi, om han mener det han sagde om blinkende bilister: - Færdselsloven regulerer jo mange ting, og i paragraf 32 står der, at man kun i farlige situationer må dytte eller blinke med det lange lys som advarsel.

Videos

Åbent hus i fotovogn på uheldsramt vej

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail