Nyheder penge liste de seks stoerste kartelsager i danmark

nyheder penge liste de seks stoerste kartelsager i danmark

Penge · Forside · Alle pengenyheder · Privatøkonomi · Teknisk analyse Danfoss er ikke den første danske virksomhed, der er blevet taget i at aftale priser. Børsen Research har udarbejdet en oversigt over de største danske kartelsager 1. 6. FLSmidth, Idømmes bøde på mio. kr. for hemmelige prisaftaler i. Der er tale om et af de største karteller afsløret i Danmark. Og der er stadig enkelte store sager tilbage i komplekset, så jeg ser frem til, at vi også. 25 virksomheder og 21 ledende medarbejdere har betalt bøder for sammenlagt 31 millioner kroner i sagskomplekset om de storkøbenhavnske.

Videos

Culture in Decline En række kartelsager skal for retten i og Få e-avisen og fuld adgang til bt. dk hele ugen for kun 49 militarylawpress.com første måned. Nyheder · Sport; Mere Den største er Byggekartellet, hvor det drejer det sig om cirka 40 nye sager risikerer bagmændene nu op til seks års fængsel for karteldannelse. Business. dk giver dig skarp og interessant erhvervsjournalistik med kant. Her får du nyheder, tv, reportager og dybdegående analyser om dansk erhvervsliv. er det her en af dem med størst potentiale til at gå hen og blive rigtig stor. Polar Seafood, ejet af to grønlandske rigmænd, fortsætter med at tjene godt med penge. Læs også: Danmarkshistoriens største kartelsag er under opsejling Der er tale om et af de største karteller afsløret i Danmark. desuden fængselsstraf på op til seks år for at have deltaget i et kartel. B&O taber stadig penge trods øget salg Følg med i strømmen af nyheder fra indland og udland.

Nyheder penge liste de seks stoerste kartelsager i danmark - undrer

Truslen om fængselsstraf kvæler ulovlige karteller. Demonstranter trænger ind i Makedoniens parlament. Carl Jacobsens Vej Anklageskriftet offentliggjort: Sådan snød byggefirmaer i stor kartelsag. Ronaldo siger stop: Vil forlade Real Madrid, hvis klubben køber dem her.

Nyheder penge liste de seks stoerste kartelsager i danmark - får

Smukt design kigger jeg også efter i brugt udgave hos Bruun Rasmussen eller på Lauritz. For nogle år siden begyndte Anders Morgenthaler for alvor at gå op i bæredygtighed. Internationale samarbejder på forbrugerområdet.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail