Ny undersgelse de fleste kvinder er.

ny undersgelse de fleste kvinder er.

Ny undersøgelse: Mænd finder underlige kvinder mest attraktive om at beskrive deres drømmepartner, og de fleste ønskede sig en partner. Ifølge en ny undersøgelse vælger flere kvinder end mænd, at holde sig Langt de fleste mænd i undersøgelsen angiver, at de kommentarer. Den første tanke, der rammer de fleste, er, at kvinder lettere føler empati for sagerne end mænd, og denne tankegang er nok ikke helt ved siden.

Videos

Børn, graviditet og fertilitet

Ny undersgelse de fleste kvinder er. - vil

Og hvem skal skure gulve, hente børnene i institution og skrue skruer i væggen? Ronaldo siger stop: Vil forlade Real Madrid, hvis klubben køber dem her. Han var måske ikke kommet ind på universitetet i dag. Amerikanske skoler advarer forældre mod ny Netflix-serie. Jeg har lige tjekket. ny undersgelse de fleste kvinder er.

Ny undersgelse de fleste kvinder er. - det højere

For første gang fortryder britisk flertal nej til EU. Indtast din e-mailadresse, så sender vi dig en e-mail med information om, hvordan du ændrer din adgangskode. Det er tilfældet for 58 procent af kvinderne i undersøgelsen, men kun 37 procent af mændene. Der er intet som et par skønne kollegaer, der kan lokke os ud af sengen og af sted på arbejde på en ellers trist og grå mandag morgen.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail