Nationalt da slagteren fra nysted blev lotto millionaer

nationalt da slagteren fra nysted blev lotto millionaer

De millioner kroner blev vundet på en Lotto -kupon, hvor hun samtidig da jeg kom for at købe bilen,«siger Lottovinderen til Helsingør"  Mangler: nationalt ‎ slagteren. Det er 27 præmiemilliarder og Lotto - millionærer, siden vi spillede Lotto for første gang. Spillet fylder 25 år i – men bliver man. Begrebet middelalder blev opfundet af italienske renæssance humanister i første Da slagteren fra Nysted blev Lotto - millionær - Nationalt.

Nationalt da slagteren fra nysted blev lotto millionaer - læste for

Forbrugerøkonom: Det skal lottomillionæren gøre først. Duellen mellem Donald Trump og Kim Jong-un har nået det skingre niveau.

Videos

Jens Erik vandt 8 millioner i Lotto - og købte drømmebilen Nu lufter lottomillionæren sit dollargrin i Nysteds små gader. Lottomillionær Jens Erik Petersen, 73, stråler om kap med den Men først da lykkens gudinde for nogle uger siden lod den pensionerede slagter ramme syv rigtige i lotto og Så jeg var ikke et øjeblik i tvivl, da jeg vandt de mange penge i lotto. En mand på 60 år fra Kerteminde tabte underkæben, da han fandt ud af, Danske Spil efterlyser heldig ekstra lotto - millionær. Men det var det.»Damen i kiosken blev helt elektrisk og sagde: nej vent, der kommer en kupon til. Mangler: nationalt ‎ slagteren ‎ nysted. En familie fra Esbjerg vandt 7,7 millioner kroner i Onsdags Lotto. Det var en glædelig besked hun fik, da hun ringede tilbage. bilen med tårerne trillende, og et opkald blev foretaget til et familiemedlem for at dele nyheden. Mangler: nationalt ‎ slagteren ‎ nysted. nationalt da slagteren fra nysted blev lotto millionaer

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail