Kerteminde besoeg fjord baelt

kerteminde besoeg fjord baelt

Oplev havets magi og kom tæt på sæler og marsvin. Klap en krabbe, kild en søstjerne, føl en fladfisk. Få 20% rabat på entreen som medlem af Ældre Sagen. fjord og baelt small Ubetalelige oplevelser. Et besøg på Fjord&Bælt er en rigtig familieoplevelse. Du kan bruge mange timer i udstillingerne og. Kom med til en verden af unikke oplevelser med havets dyr. Fjord&Bælt tilbyder dagligt overraskende og interessante præsentationer med dyrene.

Kerteminde besoeg fjord baelt - Danmark

Andersens yndlingssteder på Fyn. Vi bygger ny udstilling i tunnelen, og den er derfor lukket. Journalister kan ringe til vores pressetelefon med henvendelser. Hvad skal vi spise?

Kerteminde besoeg fjord baelt - evt

I skoleferier åbent hver dag fra kl. Vis tilbud på kort. Eventyrlige forlystelser på Fyn. NÅ DET FØR DE ANDRE FORÆLDRE!!! Det er også muligt at følge forskningen på nærmeste hånd, især omkring havpattedyrene sæl og marsvin. kerteminde besoeg fjord baelt Sælerne får børstet tænder hos Fjord & Bælt i Kerteminde! Da vi var på besøg hos Fjord og Bælt i påsken var der et ”træne-tema” på programmet, hvor man. Tag til Kerteminde Havn og besøg det eneste sted i verden, hvor du kan opleve verdens mindste hval, marsvinet, tumle sig, lave kunster og træne fuldstændig. Besøg os både i ferier og hverdage. PRIS: KUN kr. Fjord&Bælt • Margrethes Plads 1 • Kerteminde • Tlf. • [email protected] fjord - militarylawpress.com • CVR-nr.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail