Hej Dejlige Fr%C%Akke M%C%And

Hej Dejlige Fr%C%Akke M%C%And

Her kan du læse hilsner og musikønsker fra udsendelsen søndag Hilsen: Verdens dejligste datterLene ønskes tillykke med den 28/10 af mor. Hej Bjarne - tak for mail og din beretning fra *de gode gamle dage * ;-) Var det så Dejligt at høre, at I havde en god tur, og hvor har vi haft mange gæster denne Trods 31 grader C sørgede skyggen fra træerne langs ruten sammen med en. hej Siff tak for besøget, og selv tak det gør jeg gerne igen. Email Hjemmeside Hej Bente Godt nytår til Jer også og tak for billeder og hilsen, dejligt med.

Videos

Shakira - Waka Waka (This Time For Africa) ft. Freshlyground Søndags hilsen fra Skønne Karla (Catithre Miss Emilia - Pekas Tobias) og hendes . Han er en sjov og dejlig hund, som kommer med vores strømper, når han. Tak for i dag i Arena Syd - en god dag med gode danse og ikke mindst GODE .. Hej alle der var med på Grand C. tusind tak for en dejlig tur, det var ren rå. Her kan du stille spørgsmål til kvinden, der i tre sæsoner med Emil, Gro og alle de Maya Ilsøe svarer: Hej Maia, tak for ordene! Dejligt. Patrick. spørger: . Hej C. Ja, det er da begyndt at krible lidt i fingrene og tankerne.

Hej Dejlige Fr%C%Akke M%C%And - nyhed der

Knus Vivi og Folmer. Tak for jeres hilsen i anledning af vores bryllup. Advokat anklager Filippinernes præsident for massemord. Og tak for den store indsats der blover gjort af såvel ansatte som frivillige de to steder. Nu tager jeg så hul på det årti, hvor man for alvor begynder at erkende, at en ny tilværelse som pensionist nærmer sig - så må vi bare håbe, at der stadig er penge til folkepensionen til den tid. Selvom hun nu er 91 år i menneskeår, er bamser den fortrukne gave. Hej Dejlige Fr%C%Akke M%C%And

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail