Feriegaesterne af emma straub boganbefaling

feriegaesterne af emma straub boganbefaling

Køb ' Feriegæsterne ' bog nu. For Franny og Jim var turen til Mallorca med deres to børn og venner oprindeligt tænkt som en slags fest. De har årsbryllupsdag. For Franny og Jim var turen til Mallorca med deres to børn og venner oprindeligt tænkt som en slags fest. De har årsbryllupsdag. “Hvis du ikke har råd til en tur til Spanien, så læs Feriegæsterne i stedet. “I Emma Straubs boblende nye roman er kvinderne så godt skildret, at man. feriegaesterne af emma straub boganbefaling Velskrevet og medrivende sommerroman om en familie i kærlighed og krise fortalt med masser af varme og humor. Perfekt til ferielæsningen. For Franny og Jim var turen til Mallorca med deres to børn og venner oprindeligt tænkt som en slags fest. De har årsbryllupsdag. Indlægget er lavet i samarbejde med Mofibo. “ Feriegæsterne ”. Emma Straub. Udgivet på Gads forlag, Franny og Jim Post, et “Upper.

Feriegaesterne af emma straub boganbefaling - Haag

Feriegæsterneer den ultimative feel good-sommerbog, skrevet med tilstrækkelig megen kant til, at den skiller sig ud fra mængden af mainstream-ferielæsning! Producentens pris 40 kr. Herefter koster hvert eksemplar kr. Jim har arbejdet mange år på magasinet "Gallant", men er nu som årig gået mere eller mindre frivilligt på pension, efter en kortvarigt affære med en ung praktikant. Men ikke alt går efter planen. Telefon: 77 66 60 00 E-mail: reception gad. Få idéer og anbefalinger til de gode bøger.

Feriegaesterne af emma straub boganbefaling - gav show

Men heldigvis er der håb forude. Deres sorger og deres glæder, i særdeleshed deres glæder som begejstrer en læser, man sidder og håber. Men jeg kunne ikke vente, så jeg læste den iført tykke sokker og ditto sweater i et koldt sommerhus på Danmarks jyske riviera.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail