Erhverv nyhed erhverv hvad bestemmer renten

erhverv nyhed erhverv hvad bestemmer renten

Renten bliver af og til betegnet som prisen på penge. Men hvad eller hvem bestemmer prisen på penge? Og hvordan giver det mening. Ifølge Jyske Banks cheføkonom Niels Rønholt er de lave renter resultatet af centralbankernes ekstreme pengepolitik. Men hvad eller hvem bestemmer prisen på penge? Tilmeld dig vores mailservice og få aktuelle nyheder på erhvervsområdet fra Jyske Bank. Forside · Erhverv ; Nyhed erhverv. Søg. Rente anvendes ofte om prisen, der er knyttet til lån eller udlån af penge. 1 Historie; 2 Nominel rente, realrente og inflation; 3 Typer af rente ; 4 Hvad bestemmer øgede mobilitet en stigning i handelen og skabte grundlag for nye erhverv.

Erhverv nyhed erhverv hvad bestemmer renten - bor til

Udlån af "madpenge" var almindeligt i Mellemøsten så langt tilbage som fvt. ECB har reageret ved at sætte sine pengepolitiske renter ned i et forsøg på at øge inflationen. erhverv nyhed erhverv hvad bestemmer renten

Erhverv nyhed erhverv hvad bestemmer renten - ser

I en årrække var auktionerne sidst på året de eneste af sin slags - og de var kæmpestore. De danske statsrenter stiger en smule onsdag formiddag, hvor stemningen på markederne igen er bedret, hvorfor investorerne i højere grad fokuserer på at købe op i aktierne og sæl En lidt mere uddybende forklaring på udviklingen kan tage udgangspunkt i enten praksis eller teori. Rentebetingelserne skal aftales med kunden og fremgå tydeligt af tilbud, ordrebekræftelsen eller af dine standard salgs- og leveringsbetingelser, som din kunde har kvitteret for modtagelsen af.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail