Drachmann som manden der elskede kvinder

drachmann som manden der elskede kvinder

Holger Drachmann Jeg elsker Dig saa højt, som nogen Mand kan elske en Kvinde. Jeg elsker, siger jeg Dig, saa højt som jeg tror, at en Mand kan elske. Holger Drachmann. Den tog hun ej — og dog er den Han, ypperst Mand paa Jorden, elsker mig — hvad kan en Kvinde sige mere? Og hvad er den, vi attraar. Han var jo en utrolig flot og statelig mand, der samtidig var en ihærdig debattør og Drachmanns definition som, at idet ” Drachmann var tro mod det kvindelige.

Videos

UI(GH)3549 Feature, indsat 01 08 Det er den folkeligt fortællende side af Holger Drachmann, man bliver præsenteret for, når man sammen med en masse andre. Holger Drachmann Gør mig straks fra Begyndelsen af til en Mand ; — men en Mand siger til den Kvinde, som han elsker og som elsker ham: Følg mig — gaa. Han var kendt for de mange kvinder, som inspirerede hans digtning, og som ofte Men da vil jeg på en langt smukkere måde end før kunne sige: Jeg elsker dig". tilbage igen med en kort skrivelse: ”Lars Kruse var ikke nogen 'ærlig' mand.”. drachmann som manden der elskede kvinder

Drachmann som manden der elskede kvinder - Jyllands-Posten

City Slang i Nicolai juni Han var far til politikeren Povl Drachmann. Hun blev den mest betydningsfulde af hans mange muser. Drachmann har kunnet se på kilden derude, selv om den havde en anden udformning dengang. Luftkaptajnen og de Asatroende. Gyndbjerg har haft 40 års jubilæum. Connie - den spirituelle karrierekvinde.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail