Deals fa en laekker retters menu hos cafe cici pa frederiksberg for kun

Indbydende 3- retters menu på Frederiksberg hos Café Cici - Inviter på bøf Med dagens Sweetdeal får du serveret en flot 3- retters menu med humus, .. også på gode steaks og deres vinkort har et mindre udvalg fra hele verden. Andre spændende deals I Adelgade finder du ikke kun Petanque Bar, men også Shuf. Deal tilbud: Tag en date under armen, og besøg skønne Café CiCi på Her kan i nyde en smagfuld 3- retters middag for to, i den uformelle diner-inspirerede atmo Der kan være travlhed hos Sweetdeal partneren, og vi anbefaler derfor, at du . også på gode steaks og deres vinkort har et mindre udvalg fra hele verden. Cafe Cici er bedømt af andre 26 gange - se hvad de siger, og bedøm evt. selv at nogle har haft en god oplevelse - for vores mad og oplevelse hos Cici i går og sød betjening, men maden er sorry ret plain, glad for jeg kun betalte deal pris. Cafe Cici på Frederiksberg, hvor vi havde booket bord til en 3 retters middag.

Deals fa en laekker retters menu hos cafe cici pa frederiksberg for kun - Johnsen

Står du og mangler en Mors dags gave, så er der flere muligheder at vælge imellem her   Deal. Alle restauranter i Frederiksberg. Det bedste ved hele måltidet, var de tre stykker friskskåret æble, der lå ved kagen. Desuden var desserten noget af den tørreste chokolade kage, og forretten? Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dagens tilbud i din indbakke hver dag.

Videos

Phone, +45 33 24 54 54 · Address. Vodroffsvej 24; Frederiksberg, Frederiksberg, Havde købt en deal med en 3-retters menu til kæresten og mig. Glad for jeg kun ga kr for menuen og ikke som normalt. Jeg var på cafe Cici med min mand, vi anvendte en deal der bestod af tre retters . Julegave fra Iben. Café CiCi, Frederiksberg: Se 86 objektive anmeldelser af Café CiCi, som har fået 2,5 af 5 på TripAdvisor og er placeret som nr. af Maden var kedelig og uinspirerende, og med den fulgte et glas Champagne, som der kun var et halvt glas af. Havde købt en deal med en 3- retters menu til kæresten og mig. Værdibeviset er gyldigt i 6 måneder fra købsdato*** Nyd en formidabel 3- retters menu for 2 personer på Café Cici, sammen med en du holder af. Den lækre.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail