De bedste wordpress plugins

de bedste wordpress plugins

Jeg har nemlig i samarbejde med Kim Teztlaff forsøgt at samle de bedste WordPress plugins ét sted. Og med de bedste mener jeg ikke bare en. Selvom WordPress er et populært CMS-system, har det også sine begrænsninger. I dette indlæg præsenterer vi dig for de bedste plugins til. This page has a list of some of the best and must use WordPress Plugins. Check out this list and find out which plugins you should be using to.

De bedste wordpress plugins - 2015 Hvilke

Ser ud til at det er rimeligt nemt at gå til. WordPress Plugin for Category Specific RSS feed subscription menu. Det er nemt at finde nye plugins, men om de virker efter hensigten og virker sammen med de eksisterende plugins er altid lidt spændende — og til tider et tidskrævende arbejde. Med dette plugin får du mulighed for at arbejde med SEO på din hjemmeside på en hurtig, let og brugervenlig måde. Der findes et standardplugin i WordPress der gør dette, men der findes også en række andre. Men jeg har nu — efter adskillige test — fundet det bedste ifølge mig. How to Start Your Own Podcast Step by Step.

De bedste wordpress plugins - Klarskov romantiserer

Is it possible to chenge the layout option of a premium theme with Beaver Builder or another page builder plagin? Why You Should Start Building an Email List Right Away. Jeg har ikke selv brugt en event calender og kan derfor ikke på stående fod give dig et bud. How to Properly Move WordPress to a New Domain Without Losing SEO. Jeg har dog her et spørgsmål vedr. This is really useful and I do use some of the plug ins you mentioned. de bedste wordpress plugins Med WordPress kan du nemt skabe en professionel hjemmeside. jvf. best practice og kompatibelt med SEO plugins som fx WordPress SEO). Der findes over WordPress plugins og der kommer hele tiden nye til. I denne artikel finder du de bedste plugins som jeg anbefaler alle at installere. Det er guld værd at kende de bedste wordpress plugins. Se vores bud på de bedste plugins her.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail