Cfusjaelland apps til matematik

cfusjaelland apps til matematik

Created by CFU Sjaelland. Start Using This Webmix Matematik og Sprog militarylawpress.com Apps i undervisningen MyScript Calculator til iPho. En af mine favoritter til matematik undervisningen er Slice Fraction. Den har nu fået en kraftig opdatering, hvor der er kommet en masse nye baner. Du kan læse. Gode apps til brug i matematik. | Visa mer om Appar, Matte och Algebra.

Videos

Matematik app uppställning I forhold til programmering er den oplagt at bruge i matematik og naturfag. Der findes mere end 30 forskellige apps, men start med den der hedder Sphero og. I denne Pinterest kan du få et overblik over de apps, du finder på vores iPads til en app, hvor elever kan arbejde med kodning, historiefortælling og matematik. Hos CFU Sjælland kan du bestille iPad-sæt på samme måde som andre materialer. På disse iPads ligger en række undervisningsrelevante apps, som er.

Cfusjaelland apps til matematik - Søn Johan

En app med virtuelle terninger. En af mine favoritter til matematik undervisningen er Slice Fraction. Se apps'ene her på siden. Hun fortæller endvidere, at UC.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail