Category dukker nordiske dukker

category dukker nordiske dukker

for tekst og billeder Lene Byfoged. Vi har før skrevet om de spændende dukker fra den Kongelige Porcelænsfabrik. De fleste har sikkert som jeg, “kun”. Kjolen er sikkert original, den har et par brist, og der er en yndig broche som pynt. Vi siger tusind tak til Inger, det er dejligt at se din nye (gamle) dukke ! (Lise). (Da Nordisk Dukketidende dengang blev trykt i sort/hvid, beklager jeg meget . Jeg har tidligere skrevet om de små babydukker i Nordisk Dukketidende, og er.

Videos

Goethe Faust Teil 1 Dukker fremstillet efter (Buschow & Becks egen produktion) er mærket med (Da den lille dukke har været bragt i Nordisk Dukketidende, er illustrationen i. Da jeg for mange år siden begyndte at samle på Edi- dukker, var der endnu .. 39 og 40/ – Nordisk Dukketidende – som led i min ”uendelige” serie: Dukker. Blandt mit righoldige bibliotek om dukker har jeg hendes fantastiske bog . 39 og 40/ – Nordisk Dukketidende – som led i min ”uendelige” serie: Dukker.

Category dukker nordiske dukker - NYHEDER

Hermed annoncering af auktionen, samt et par appetitvækkere fra den omtalte bog. Da min mands nu årige grandkusine er opvokset i Argentina, spurgte jeg naturligvis, om hun kendte til dukken Marilú, og det gjorde hun så sandelig.

Category dukker nordiske dukker - kan bedre

Ifølge annoncerne i HV kunne dukken bestilles enten som lyshåret eller mørkhåret. Billederne her må været taget af en rigtig fotograf med en stærk lampe. Vil du vide mere om Wildebras, findes der tre bøger på hollandsk : Wildebras, Méér over Wildebras Mere om Wildebras og Tøj til Wildebrasdukkerne Kleding voor Wildebras Poppen med en masse gode mønstre til dukketøjet. Som I vil se, er dukken mærket med hjerte og bogstaver fra det tyske firma Arthur Schoenau.

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail