Brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning

brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning

Ved ansøgning om ledsagekort skal behovet for at have en ledsager dokumenteres Dette gælder på en række kulturinstitutioner som fx teatre og museer. en ledsager gratis med til en række kulturinstitutioner samt rabat på rejser med ledsagekort gennem Brugerservice i Danske Handicaporganisationer (DH). Ledsagekortet giver dig mulighed for flere steder at medtage din ledsager gratis. Dette gælder på en række kulturinstitutioner som fx teatre og museer, til.

Brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning - man kan

Aalborg Teater Jernbanegade 9 Aalborg. Regler omkring stemmeafgivelse ved valg. Telefontid: Mandag til torsdag kl. Ordningen gælder kun ved køb af en enkeltbillet til børnetakst. CVR 18 20 39 Venligst opdater tin browser og få en meget bedre weboplevelse. Den Jyske Opera Musikhuset i Aarhus Thomas Jensens Allé Aarhus C.

Videos

Alt om ledsagerkort

Meninger: Brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning

TOURISM G PYTHAGORION SAMOS NORTHEAST AEGEAN ISLANDS VACATIONS. DR har som hovedregel 11 kørestolspladser i deres store sal og ved fuld kapacitet Dette gælder kun for de nye ledsagekort. Er du bevægelsehæmmet eller har du en psykisk funktionsnedsættelse kan du søge om et ledsagekort. For at kunne behandle ansøgninger om ledsagelse, skal sagsbehandlerne som oftest indhente lægelige oplysninger. Dansk Jagt- og Skovbrugsmuseum. Både indehaver af ledsagekortet og en eventuel ledsager rejser på hver sin børnebillet. Beskrive hvad ledsageren skal hjælpe dig med i forbindelse med ledsagelsen.
TOP MUSEUMS IN AMSTERDAM 267
Brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning Kultur noje film tv goteborgs filmfestival fran a till o
NEWS MIDDLE EASTERN MEN GO NUTS WHEN THEY SEE EUROPEAN WOMEN Albums models julie zangenberg
D C EXHIBITION CATALOGUES WSIZIISIJMWMDAMJKXNSJDLFSICCISIMVUYZXIILCJDCUBWTYSVCMCVYFSZWKYXIVZXHOAWJPD 936

Brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning - Peter Sørensen

Institutioner uden for Kulturministeriets regi efter postnummer :. Ledsagekortet giver personer, der er fyldt 13 år rabat på alle bus- og togrejser hos selskaber, der udfører offentlig servicetrafik. Kulturministeriets institutioner i postnummerorden Det Kongelige Teater og Kapel Tordenskjoldsgade 8 Postboks København K. Ledsagekortet skal anvendes de steder, hvor Dansk Blindesamfunds medlems- og rejsekort tidligere har givet mulighed for at medtage en ledsager, f. Rabatten opnås derfor ikke ved køb af klippekort eller månedskort. Skrevet af Børne- og Socialministeriet. brugerservice kulturinstitutioner med ledsagerordning

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail