Artikel :Kolding Moebelbutik gaar konkurs med gaeld paa mio kr

Lagersalg er gået ned med en gæld på 10 millioner kroner. Selskabet havde adresse i Kolding og dets aktiviteter var fordelt på otte. ApS under konkurs v/ kurator advokat Pernille Bigaard (advokat Allan Fischer) + Capinordic har et ejerpantebrev på 24 mio. kr. langt ude i ejendommen. Den er blevet vendt op og ned på forretningen i Skousen, efter WhiteAway taget under konkursbehandling med en samlet gæld på millioner kroner, Flere detailnyheder · Gå til forsiden · Kommentér denne artikel. Mangler: kolding ‎ moebelbutik.

Artikel :Kolding Moebelbutik gaar konkurs med gaeld paa mio kr - til

Tilmeld dig den gratis daglige nyhedsmail og hold dig opdateret om branchen. DEBAT: Fartkontrol på omfartsvejen. Sø- og Handelsretten, den.

Artikel :Kolding Moebelbutik gaar konkurs med gaeld paa mio kr - ægteskab med

Ledelsen i Danevang har været udsat for hyppige udskiftninger, ligesom visse af medlemmerne tilhører et »særligt miljø«. FIL § 71 har i et betydeligt omfang været tilsidesat ved Bankens kreditgivning. Af de supplerende oplysninger til revisionspåtegningen fremgår:. Danevang fik herved et regreskrav mod Multi Ejendomme. 8 kr. går til sælgeren | køb af sælgere med synligt id-kort. KOPI. Udsatte hundredvis af millioner af kroner jeg møder flere unge, som går på gaden, end . en række artikler i Hus Forbi tidligere .. borg, Kolding, Odense, Roskilde, Gæld. årige Leif jäthmark gik konkurs med kæmpegæld og røg på den lukkede. Møbelbutikken Lagersalg er gået konkurs. Om kunderne, der har forudbetalt sofaen, får deres sofa, bliver afklaret i løbet af næste uge. 11 mennesker mister deres arbejde ved Brøckhouses konkurs. Brøckhouse har en gæld på omkring 10 millioner kroner. HVIS DU SYNES OM VORES ARTIKLER, SÅ KLIK PÅ DETTE LINK OG BLIV VEN . Rude smadret i møbelbutik Fredericia · Grenaa · Haderslev · Horsens · Kalø Vig · Kolding.

Videos

Har du uoverskuelig gæld?

Facebooktwittergoogle_plusredditpinterestlinkedinmail